dji_0479

Complexul turistic Dumbrava este situat in inima Transilvaniei intr-un decor pitoresc de vai si dealuri, de-a lungul drumului European Brasov-Sighisoara, la 3 km de orasul Rupea. Din cazarea noastra aveti parte de o priveliste cu adevarat pitoreasca, pictata cu romantism. Cazarea pe o parte va ofera o priveliste despre dealuri si vai strabatute dese ori de turme de oi si de vaci. Pe celalta parte va este oferit o priveliste cu lacul unde puteti sa va petreceti timpul relaxand cu pescuit si daca doriti puteti vizita cetatea Rupea, o cetate rara cu o locatie si forma specifica, la care lucrarile de renovare sau terminat in anul 2013 si este demna de vizitat.

Complexul este situat langa drumul European (E60), intre Sighisoara si Brasov, doua orase care se pot vizita de la cazarea noastra, fiind la o distanta de aproximativ 45 de minute de Sighisoara, si o ora de Brasov, parcurs cu masina. Cazarea se afla la o distanta de 3 kilometrii, de orasul Rupea, unde putesi vizita cetatea, Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea”, biserica fortificata din Rupea etc.

dji_0481

Va invitam sa va petreceti timpul liber la noi si sa va bucurati de facilitatile oferite si de locurile apropiate. Cazarea dispune de 100 de spatii de cazare, 43 de camere: camere matrimoniale, duble-twin, camere triple si doua apartamente. Cazarea a fost modernizata si dotata cu lift, cu mobilier de lemn masiv in camere, televizoare LCD, frigider. La cazare este wireles gratuit pentru clienti. Va asteptam si la restaurantul a la carte al cazarii, clasificat la categoria I, unde puteti sa gustati atat preparate  internationale, cat si  produse traditionale romanesti din ferma proprie

Dispunem si de o sala de conferinte pentru 60 de persoane, pavilon de evenimente cu o capacitate de primire pana la 700 de persoane. Va sta la dispozitie si lacul de pescuit al cazarii.

TELEFON: 0744 778 977

EMAIL: contact@hotel-dumbrava.ro

WEBSITE: www.hotel-dumbrava.ro