dji_0479Cazarea Complexului Turistic Dumbrava ***

Complexul turistic Dumbravă este situat în inima Transilvaniei, într-o zonă săsească, într-un decor pitoresc de văi şi dealuri, de-a lungul drumului European 60, la KM 68. La 2 KM de oraşul Rupea, la 40 de municipiul Sighişoara, şi la 60 de municipiul Braşov.

Cazarea este situata într-o zona cu multe obiecte turistice de vizitat, cum ar fi: Cetatea Rupea, Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea” din Rupea, Casa Prinţului Charles din Viscri, Biserica Fortificată din Viscri, Cetatea Homorod, Cetatea Caţa, Biserica Fortificată din Criţ, Biserica Fortificată din Roadeş, Castelul Sukosd Bethlen din Racoş, Lacul de Smarald, Coloanele de Bazalt şi Vulcanul Stins din Racoş. La toate obiectele turistice de mai sus se poate ajunge cu maşina în maximum 30 de minute.

Vă invităm să vă petreceţi timpul liber la noi şi să vă bucuraţi de facilităţile oferite şi de locurile apropiate. Cazarea dispune de 29 de spaţii de cazare, 13 de camere: camere matrimoniale, duble-twin, 1 camera tripla şi 1 apartament. Cazarea a fost modernizata şi dotata cu lift, cu mobilier din lemn masiv, televizoare LCD, frigidere. La cazare este wireles gratuit pentru clienţi. De asemenea dispunem şi de o sală de conferinţă cu o capacitate de primire până la 60 de personae.

Vezi camere

Camere

Tip Camera
Camere duble twin (doua paturi separate) etajul 1
Camere matrimoniale etajul 1
Apartament etajul 1
Camere tripla etajul 1
8
3
1
1

Apartament

Camera dubla matrimoniala

Camera tripla

Camera twin sau single

TELEFON: 0744 778 977

EMAIL: contact@hotel-dumbrava.ro

WEBSITE: www.hotel-dumbrava.ro