dji_0479Hotelul Complexului Turistic Dumbrava ***

Complexul turistic Dumbravă este situat în inima Transilvaniei, într-o zonă săsească, într-un decor pitoresc de văi şi dealuri, de-a lungul drumului European 60, la KM 68. La 2 KM de oraşul Rupea, la 40 de municipiul Sighişoara, şi la 60 de municipiul Braşov.

Hotelul este situat într-o zona cu multe obiecte turistice de vizitat, cum ar fi: Cetatea Rupea, Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea” din Rupea, Casa Prinţului Charles din Viscri, Biserica Fortificată din Viscri, Cetatea Homorod, Cetatea Caţa, Biserica Fortificată din Criţ, Biserica Fortificată din Roadeş, Castelul Sukosd Bethlen din Racoş, Lacul de Samrald, Coloanele de Bazalt şi Vulcanul Stins din Racoş. La toate obiectele turistice de mai sus se poate ajunge cu maşina în maximum 30 de minute.

Vă invităm să vă petreceţi timpul liber la noi şi să vă bucuraţi de facilităţile oferite de hotel şi de locurile apropiate. Hotelul dispune de  100 de spaţii de cazare, 43 de camere: camere matrimoniale, duble-twin, două camere triple şi două apartamente. Hotelul a fost modernizat şi dotat cu lift, cu mobilier din lemn masiv, televizoare LCD, frigidere. În hotel este wireles gratuit pentru clienţi. De asemenea dispunem şi de o sală de conferinţă cu o capacitate de primire până la 60 de personae.

Vezi camere

Camere Hotel

Tip Camera
Camere duble twin (doua paturi separate) etajul 1
Camere duble twin etajul 2
Camere matrimoniale etajul 1
Camere matrimoniale etajul 2
Apartament etajul 1
Apartament etajul 2
Camere duble mansarda
Camere matrimoniale mansarda
Camere single la mansarda
Camere tripla etajul 1
Camera tripla etajul 2
Numar Camere
8
8
3
3
1
1
13
1
2
1
1

Apartament

Camera dubla matrimoniala

Camera tripla

Camera twin sau single

TELEFON: 0744 778 977

EMAIL: contact@hotel-dumbrava.ro

WEBSITE: www.hotel-dumbrava.ro